Animasi

Sebuah seni yang menghidupkan imej pegun ke atas skrin besar

Ianya bermula dengan sebuah ilustrasi

Kami akan bermula dengan berbincang dengan anda bagaimana anda mahu idea anda dipaparkan. Kemudian, artis kreatif kami akan membuat draf daripadanya. Apabila siap, kami akan menyemaknya semula sama ada anda sukakannya. Jike anda gembira dengan keputusannya, kami akan mula menciptakan animasi.

=

Pergerakan melalui keyframe dan pergerakan grafik

Setelah kami menyiapkan semua ilustrasi, kami akan mula melakukan animasi. Bergantung kepada servis yang diminta, kami akan samada menggunakan animasi 2D bingkai-demi-bingkai, atau pergerakan grafik, semuanya menggunakan teknik-teknik seperti onion-skinning, morphing, tweening dan transitioning.

Dihasilkan menggunakan Animate, Premier dan After Effects

Dengan lebih daripada 10 tahun pengalaman dengan perisian di atas, kami memberi jaminan kepada pelanggan kami bahawa perkhidmatan animasi kami mempunyai standard kualiti yang tertinggi.

Muzik dan kesan bunyi

Reduxion juga merancang setiap muzik dan kesan bunyi yang dimasukkan ke dalam animasi anda. Kami menambahkan bunyi yang sesuai dengan animasi untuk meningkatkan kualiti animasi anda.

Untuk majlis perkahwinan, permainan, trailer, filem pendek, filem dan pelbagai lagi

Selain di atas, kami juga menyediakan animasi 2D untuk logo korporat, persembahan perniagaan, kursus E-pembelajaran, demo produk, banner laman web, iklan laman web, dan simulasi..
Kami mematuhi spesifikasi dan penghasilan animasi berkualiti untuk dimainkan semula TV, dan boleh menghasilkan animasi anda ke dalam format video popular.

25

Bingkai sesaat

HD

1920 lebar x 1080 ketinggian

MP4

Media Player

MOV

QuickTime

PAL

Phase Alternating Line

Hubungi kami untuk perkhidmatan animasi hari ini

Isi borang di bawah, dan kami akan menghubungi anda semula segera.