Reka bentuk grafik

Menhidupkan idea-idea anda ke dalam bentuk fizikal

Kita memperkasakan syarikat anda melalui identiti jenama yang unik

Setiap syarikat mempunyai mesej untuk disampaikan, dan cara terbaik untuk menyampaikan mesej itu adalah melalui penceritaan. Setiap reka bentuk yang dicipta mempunyai cerita di sebaliknya, setiap warna dengan maknanya, dan setiap bentuk dengan wawasan tersendiri untuk mewakili syarikat anda. Dengan pemahaman tersebut, ia membantu kami untuk membina identiti jenama yang kuat.

Lihat idea anda dijadikan kenyataan

Daripada lakaran, kepada draf pada skrin, kepada perlaksanaan idea anda ke dalam bentuk-bentuk fizikal, anda pasti menerima pengalaman reka bentuk grafik penuh yang menakjubkan.

=

Reka bentuk grafik berkualiti tinggi

Kami mereka bentuk menggunakan amalan reka bentuk yang terbaik dan terkini untuk memastikan setiap aspek hasil kerja kami berkualiti tinggi

CYMK

Warna

PSD / AI

Fail sumber

300

DPI

Segala jenis reka bentuk untuk cetakan

Sama ada flyer atau risalah, brosur, banner atau poster, reka bentuk kad nama, atau iklan di surat khabar atau majalah ataupun keseluruhan identiti korporat itu sendiri, apa-apa sahaja, kami menghasilkannya untuk anda.

Kandungan adalah segala

Tanpa kandungan, idea anda hanyalah sebuah idea. Di Reduxion, kami menyusun strategi kandungan dan merancang teks yang betul dengan visual yang sesuai yang akan digunakan dalam idea tersebut.
Malah pasukan kami di Reduxion juga boleh menghasilkan penulisan kandungan.

Fotografi

Setiap imej mengandungi seribu makna

Penulisan iklan

Kandungan penulisan yang mencantikkan idea anda.

Cetakan dan penghantaran

Selain daripada reka bentuk, kami juga boleh membantu syarikat anda mencetak dan menghantar hasil produk ke lokasi yang diperlukan. Kami memudahkan kerja anda dengan mengaturkan khidmat pencetakan dan penghantaran.

Hubungi kami untuk perkhidmatan reka bentuk grafik hari ini

Isi borang di bawah, dan kami akan menghubungi anda semula segera.